Джъстин Тимбърлейк призна, че не е толкова екстровертен и прекарва много време сам със себе си.

Певецът и актьор заяви, че е много срамежлив и твърди, че никога не се е чувствал на мястото си като малък, защото не се интересувал от спорта.

"Аз всъщност съм доста срамежлив и предпочитам да съм сам със себе си. Не съм и много разговорлив. Винаги съм бил резервиран. В моя роден град те признават единствено, ако играеш футбол. Но всичко което ме интересуваше тогава беше музиката, така че аз бях аутсайдер. Другите не ме смятаха за готин", сподели Джъстин.

Джъстин, който поддържа връзка с Джесика Бийл, а преди това е излизал с Камерън Диас и Бритни Спиърс, твърди, че външният вид няма значение за нето, а той търси спокойствие и доверие в жените, с които излиза.

"Външният вид е второстепенен. Аз се влюбвам в едно момиче, защото тя може да има правилно отношение към живота. Трябва да се чувствам комфортно с нея и да й вярвам", заяви Джъстин. 29-годишната звезда призна също, че са му разбивали сърцето в миналото.

"Не винаги съм имал късмет. Но това е нормално. А когато обичаш някого, трябва да можеш да понесеш болката", каза още изпълнителят пред германското списание IN.