"Пълна лудница” се завръща в ефира на bTV! Първият епизод от новия сезон на комедийното шоу можете да гледате тази събота, 9 октомври, от 20:00 часа.

Васил Василев – Зуека и Румен Угрински гостуваха в предаването "Тази сутрин”, за да разкажат какво е новото в шоуто и то е, че... "Пълна лудница” няма да бъде шоу, а сериал! Няма да има отделни скечове, както досега, а епизодите ще следват една сюжетна линия и ще бъдат свързани.

"Имаме две семейства – едните са герои, които вече познаваме добре – Жоро Бекъма, мама Божка и Марчето, а другото семейство са нови персонажи. Аз там играя Спартак – митничар, който никога не лъже”, каза Румен Угрински.

Има и друг герой, който се играе от едно от новите попълнения сред актьорите в "Пълна лудница” – Геро. Неговият герой се казва Карфиол и е зеленчуков бос, който иска да прави телевизия.

"Аз съм професорът, който е поканен от зеленчуковия бос да направи новата медия, наречена телевизия”, каза Зуека. "Правим кастинг за водещи на новините, но проблемът е, че там са се явили… всъщност никой не се е явил, освен Марчето. Едно от предложенията на боса е неговият племенник, а именно Тилян Звездев. И настават едни бъркотии. Няма да издавам повече. Но като сложиш като новинар един готвач, какво би станало от това?”

Актьорите споделят, че новият формат на "Пълна лудница” е по-труден, но пък екипът на предаването се е разраснал. "Имаме нови сценаристи, имаме и нов режисьор, на който все още Маги му помага, защото е много трудно да се работи с толкова много уроди, събрани накуп”, обясни Зуека.