Актрисата Катрин Хейгъл вече шести месец не е палила истинска цигара, благодарение на устройствата, които й помогнали да победи страстта си към никотина.

В момента тя смята, че пушенето е отвратителен навик, пише БГНЕС.

"Използвам електронна цигара. Знам, че звучи абсурдно, но ми помага да не пуша истински цигари. Чувстваш се все едно, че пушиш, и трябва да издишаш, но това е само водна пара, а не никотин. Правя го вече шест месеца. Пушенето е отврат!", сподели актрисата.

31-годишната красавица, която осинови 20-месечната си дъщеря Налей със съпруга й Джош Кели, иска да даде добър пример на детето си като не пуши цигари, тъй като смята, че това е "глупаво нещо".

"Едно от нещата, които бих казала на децата си е, че тютюнопушенето не просто е вредно за тях. То просто води до глупаво пристрастяване, което дори не може да им даде добър тонус".

*Катрин бе върла пушачка само преди половин година

Говорейки за съпруга си Джош, за когото Хейгъл се омъжи през 2007 г., актрисата призна, че му е трудно да я гледа в любовни сцени във филмите.

Джош не пожелал да дойде на снимките на "Животът такъв, какъвто го познаваме", където Хейгъл си партнираше с Джош Дюхамел.