Твърде емоционално премина гостуването на Емилия в предаването "Нека говорят с Росен Петров". Певицата отговори на някои доста лични въпроси в рубриката "Пожелахте да говори".

"По принцип не обичам да съм сама" - призна изпълнителката и разказа, че с мъжа си Коко често обичат да се разхождат дегизирани, за да избягват любопитните погледи.

"Лиляно, моме" е първата песен, която Емилия в детството си е запяла. Гласовитата блондинка в онези години е имала цел да стане успяла спортистка, но по стечение на обстоятелствата се разминала със спортните си мечти.

Една от изненадите за Емилия бе репортаж от дома на родителите й. "Много се промени. Тя чака да има два-три дни почивка и се прибира" - сподели развълнувана майката на певицата.

"Да си жива и здрава!" - й пожела тя. "Дано да си щастлива със семейството си, с Иван и с всички нас" - допълни баща й. Трогната до сълзи, Емилия сподели, че е щастлива с успеха си в музиката и благодарна на родителите, продуцентите си и Коко за подкрепата.

По отношение на сина си, певицата е категорична: "Малкият го виждам успял футболист, продаден в Манчестър Юнайтед или в Реал Мадрид" - и се надява, че докато той стане на 20 години, ще се промени представата за поп фолк певиците и хората ще имат по-голямо уважение към талантливите изпълнители.

Зрителите видяха кадри от сватбата на Емилия с някогашния й съпруг Красимир. "Щастлив ден за мен, тогава. Спомням си какво е било, всеки един момент. Медиите го набедиха, иначе никога не е бил митничар, баща му беше" - разказа певицата и откровено заяви: "За нищо не съжалявам в живота си, иначе нямаше да го има Иван".

Не бе подмината темата за обичта и за причината за раздялата с бившия й съпруг. "Разбирахме се много и бяхме някак си деца. Тогава наистина разсъждавахме детски" - спомни си тя.

"Започнахме нещо де не се разбираме, както става при всички раздели - нещо не върви. Благодаря, че сме си останали приятели. Ние сме нямали лоши моменти, само уважение изпитвам към човека" - обясни Емилия.

За връзката си с Коко Динев тя е на мнение, че ще оцелее, защото е преминала през много изпитания и скалъпени истории. "Щом издържахме на тези перипетии и всичко, което ни попречи да останем заедно, мисля че да" - сподели певицата и допълни с усмивка: "Комплимент е за мен, че съм с толкова желан мъж. Но нещата, които се тиражират са доста преиначени. Пишат се неща, които не са проверени".

Едно-две изречения бяха отделени и на песента "Аларма", която е в трио с Галена и Малина. "Клипът както сме го замислили, ще има изпопадали мъже" - каза Емилия, с което ни дава основание да мислим, че видеото ще е доста забавно.