Нина Добрев пострадала сериозно при снимките на поредния сезон от сагата „Дневниците на вампира“, информира изданието starpulse.

“Днес хич не ми върви. Събудих се и тръгнах за снимки. Болка, непоносима болка. Гърбът ми гори. Рехабилитатор, след това масажист. Прищипнат нерв. Малко облекчение, спокойствие, после пак болка“, написала самата актриса в профила си в социалната мрежа twitter.

След като хубавицата е прибегнала до рехабилитатор и масажист, май нещата са сериозни. Оказало се,че тя е пострадала при една от сцените, в които трябвало да бъде блъсната рязко на земята.

Нина се принудила да опита дали болката няма да спре с рейки процедури, но без резултат. Младата дама трябвало за около седмица да забрави за каквито и да е снимки. „Нещата са сериозни. Толкова боли, че трудно се движа. И едва пиша на лаптопа“, поместила госпожицата отново в twitter. С помощта на силни лекарства Нина победила болката и след седмица отново била на линия.

„Първи ден на снимки. Хубаво е, но внимавам какво правя. Не искам пак да пазя леглото”, споделила в социалната мрежа 21-годишната холивудска звезда.