Елеонора Богданова е една от героините в новата поредица по bTV "Нашите момичета: Звезди от кориците”. 21-годишната Елеонора е "Мис Ноември” на Плейбой за 2009 година.

Въпреки крехката си възраст, красавицата споделя, че е свикнала да живее и да се оправя сама. От 4-5 години родителите й живеят в чужбина и на Елеонора й се налага сама да се грижи за себе си и за по-малкия си брат, като разчита на финансовата помощ на майка си, която е в Гърция.

Според Елеонора не е възможно да се издържаш с пари от "корици”. Хонорарът за тези снимки е различен и хубавицата отказа да го посочи, но сподели, че няма как да си оправиш живота с тези пари.

Как се е озовала на корицата на мъжко списание? "Исках да се занимавам с мода. Това беше предложение, за което не бях сигурна дали съм готова, но беше най-добрият вариант, който можех да избера за момента”, обясни Елеонора.

От екипа на предаването "Нашите момичета: Звезди от кориците” казват за Елеонора, че НЕ е готова на всичко, за да получи 5 минути слава. Тя споделя, че много често получава "неприлични предложения”, които отказва.

Предаването, в което Елеонора е героиня, ще проследи участието й на конкурса "Мис Туризъм”.

Елеонора каза, че се е замисляла да започне работа, която да й носи пари, защото парите й трябват, но до момента не е намерила нещо, което смята за подходящо, което и харесва и мисли, че й се отдава и е за нея. "Чакам си подходящия момент”, каза хубавицата и допълни, че не мисли отново да се съблече за някое списание. "Засега с този тип снимки съм приключила. Не съм сигурна дали искам да продължа да се занимавам. Не съжалявам, нито съм разочарована, но просто не ми идва отвътре. Не чувствам, че искам да го правя. Харесва ми да се снимам, но облечена.”