Дъждът не уплаши феновете, които дойдоха, за да видят Енрике Иглесиас на безплатния мегаконцерт по случай 15-годишнината на М-Тел.

По последни данни на БЧК и охранителната фирма повече от 60 хиляди души са се събрали вчера в парка зад музея „Земята и хората”, за да посрещнат световната звезда.

Всички гости на концерта бяха зарадвани със специални подаръци – светещи парти очила и дъждобрани. Тях купонджиите получаваха в трите М-Тел промо зони, където бяха показани най-новите продукти и услуги от портфолиото на М-Тел.

Най-голямата сцена, строена в България през последните две години, и шест огромни видео стени очакваха зрителите, желаещи да видят Енрике Иглесиас на живо.

Те започнаха да се събират часове преди концерта и дори дъждът не помрачи настроението преди мегашоуто.

Припомняме:

Градусът на купона вдигна диджей Соник, която „разтанцува” събралите се фенове. Тя толкова хареса сърдечната българска публика, че се трогна до сълзи по време на изпълнението си.

*Диджей Соник и уникалният балет на певицата взривиха публиката с хитовете Sky и It feels so good

Със „Здравейте, София” точно в 21 часа на сцената се появи Енрике Иглесиас. Той взриви събралото се множество с най-популярните си хитове, сред които пaрчета от новия му албум „Еuphoria”.

Българската публика зареди с еуфория и самия Енрике, който слезе сред феновете, снима се с личните им фотоапарати, дори покани двама младежи от публиката на сцената. Там звездата ги почерпи с по чашка водка и пи с тях след задължителното българско „Наздраве”.

*Push, Bailamos, Rhythm Devine, Heartbeat са само част от хитовете, с които Енрике Иглесиас разтопи сърцата на феновете

Кулминацията дойде когато Енрике покани на сцената млада дама от публиката, която трепереше от вълнение в прегръдките на идола си.

Испанският секссимвол изпя специално за нея хита си „Hero”, като танцува с момичето пред многохилядната публика. За довиждане той я целуна и предизвика благородната завист на милионите си български почитателки.

След края на уговореното едночасово изпълнение, Енрике Иглесиас излезе на бис и пя още половин час за българската публика, която бурно го аплодираше.

Ефектен финал на вечерта беше поставен от специална заря за 15-ия рожден ден на водещия телеком в България.

За организацията по гостуването на звездите по повод юбилея, М-Тел се довери на екипа на Loud Concerts.

Вижте видео: