След първите изпълнения на звездните двойки във „Великолепната шесторка” сумата, събрана в полза на проекта "Семейство за всяко дете” e станала 75 400 лева.

Зрителите гласуваха за любимия си дует на номер 1021. Коя двойка е спечелила най-много гласове, ще стане ясно днес от 21.00 часа по bTV, когато ще бъде обявено временното класиране в шоуто, пише btv.bg.

Окончателните седмични победители ще станат ясни следващия вторник от 20.00 часа.

Трима от най-талантливите мъже в българската поп музика - Графа, Любо и Орлин - представиха за първи път снощи съвместната си песен "Заедно", създадена специално “Великолепната шесторка”. Вижте изпълнението им:

В днешния епизод в 21.00 часа по bTV звездните дуети ще пеят с някои от най-смешните актьори на България. На сцената на „Великолепната шесторка” ще излязат звездите от “Господари на ефира”, “Пълна лудница”, “Мисия Лондон”, “Аламинут”, “Комиците” и “Денят е прекрасен”.

Вече е ясна и новата задача на шестте звездни дуета - изпълнения на световни топ хитове от новото хилядолетие, като песни на Бийонсе, Лейди Гага, Джъстин Тимбърлейк и др. Но участниците ще се изправят пред още едно предизвикателство - само единият от всеки дует ще пее, а другият ще се включи в специално подготвен танц. На помощ на звездите ще се притекат страхотни танцьори и хореографи.

Теди и Николай ще бъдат подкрепяни от танцовите победители в “България търси талант” - брейк-групата “Effect”. Момчетата от хип-хоп триото “Street Dust” ще се развихрят на сцената с Бони и Емо Чолаков. Наско от БТР и Йорданка Благоева ще работят заедно с балет “Акатамус”, а зездите от “Dance Academy” ще помогнат на Тони Димитрова и Славчо Пеев. Балет “Сатен” ще танцуват с Тома и Албена Михова, а на Кольо Гилъна и Валя Войкова ще помогне балет “Веда Джуниър”. Зрителите могат да очакват и още изненади от утрешния епизод.

С набраните средства от „Великолепната шесторка” ще бъде реализиран проектът на УНИЦЕФ „Семейство за всяко дете”, който цели затварянето на дома за бебета в гр. Шумен и създаването на Център за бебета и родители в града, благодарение на който всяко от изоставените в дома деца ще намери своето семейство. За децата ще се търси възможност да бъдат върнати на биологичните им родители, а ако това не е удачно, ще се търсят приемни родители и осиновители.

Специалистите в центъра ще работят и по превенция на изоставянето в Шуменска област, като ще оказват подкрепа на родители, които не могат сами да се грижат за децата си.

Всичко за проекта „Семейство за всяко дете!” и благотворителната кампания е публикувано и на www.unicef.bg