40 хиляди души пяха заедно с Енрике Иглесиас, който пристигна в София за 15-годишнината на М-тел.

Въпреки дъжда хилядите фенове се разтопиха от нежните ритми и латино страстите. Изпълнителят излезе малко след 21 часа на сцената с думите "Здравейте, София", и дари половин час повече на почитателите си.

Концертът започна с изпълнение на британката DJ Sonique, която наелектризира публиката за появяването на Енрике. Секссимволът за милиони момичета по света не изневери на традицията и създаде "концерт от въздишки".

Енрике Иглесиас изпълни голяма част от хитове си, а към края на шоуто покани млада дама от публиката при него на сцената. Като един истински мачо Енрике успокои развълнуваната девойка с целувка, докато изпълняваше хита си "Hero".

Иглесиас е на турне, за да представи новия си албум Еуфория. "Работих много върху него, той ми дава живот и енергия. Еклектиката в него го прави много различен", довери в среднощно интервю за бТВ изпълнителят.

"Много ми хареса тук, по време на концерта бях наистина щастлив. За мен беше много студено, а тези 30-40 хиляди души стояха под дъжда заради мен", сподели Енрике.

Този месец бащата на Енрике - Хулио Иглесиас също идва за концерт в София. "Баща ми много се ядоса като разбра, че ще идвам преди него - каза, че хората ще слушат повече мен", каза Енрике, но веднага допълни: Шегувам се.