Шая Лебьоф разкритикува филма "Индиана Джоунс и кралството на кристалния череп", режисиран от Стивън Спилбърг, в който актьорът играе заедно с Харисън Форд.

Според Лебьоф екипът, заснел четвъртата част от поредицата, се е провалил, пише БГНЕС.

Четвъртата част от приключенията на прочутия археолог, режисирана от холивудската легенда Стивън Спилбърг и с участието на Харисън Форд, не е успяла да остави същото впечатление като предишните филми, смята той.

*Част от актьорите и екипа на Индиана Джоунс 4 в Кан, 2008-ма (Снимкa: Getty Images/ Guliver)

Шая е разтревожен, че и сегашният му проект "Уолстрийт: Парите никога не спят", продължение на касовата лента от 1987 г., може да бъде подложен на същите ожесточени критики, въпреки огромния успех на лентата в боксофиса - приходи от над 500 милиона паунда.

*Част от актьорите във филма "Уолстрийт: Парите никога не спят", в Кан 2010г.

"Вече участвах във филм, където усетих, че се проваляме в опитите да продължим достойно едно наследство, и аз станах част от това. А когато преминеш в ситуация, в която наследството е още по-силно, ако се провалиш отново, всичко свършва за теб", заяви младият актьор.

Шая бързо се превръща е един от най-търсените актьори в Холивуд, но е твърдо решен да не остава безучастен относно филмите, в които избира да се снима, както постъпват някои други звезди.

Вижте видео:

"Индиана Джоунс и кралството на кристалния череп" (Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull), трейлър

"Уолстрийт: Парите никога не спят" (Wall Street - Money Never Sleeps), трейлър