След летящия старт на турнето на Слави Трифонов и Ку-Ку Бенд с концерта в Бостън, летвата е вдигната много високо, но шоуто в Ню Йорк оправдава всички очаквания: още повече публика, още по-многобройни знамена, нови моменти на споделена емоция.

Местните координатори припомнят, че това е един от градовете, в които поради големия интерес билетите са разпродадени най-бързо.

Ето защо малко преди началото на турнето екипът на шоуто и организаторите взеха решение да изберат за концерта в Ню Йорк по-голямата зала в „The Manhattan Center” – именно „The Hammerstein Ballroom”, така че всички желаещи да могат да се превърнат в част от преживяването.



„Представи си залата на Народния театър, само че пет пъти по-красива и пет пъти по-голяма”, казва Евгени Димитров, докато с екипа пътуват обратно към хотел Holiday Inn South Plainfield след супер успешния концерт в Ню Йорк.



Броени минути преди това е приключило афтър партито с наши сънародници, на което Слави и хората му са били специални гости.



Маестрото описва зала „Hammerstein Ballroom” в “The Manhattan Center” като „супер функционална” и „най-уникалната зала”, с изящна архитектура, пищни балкони и поне 30 метра височина над сцената.

Припомняме:

Шоуто в Ню Йорк беше второто от поредицата концерти на Слави и хората му под наслов: American Tour 2010.

След него екипът се качи обратно на борда на своя Boеing 737-300 /85 У/, любезно предоставен от Bulgaria Air за цялото турне, и се насочи към Чикаго за шоуто на 29 септември.

Вижте снимки: Слави и Ку-Ку Бенд в Бостън