Неприятностите в живота на Линдзи Лоън явно се оказаха доста благоприятно събитие за кариерата на Тейлър Суифт, която зае мястото на скандалната актриса в нова романтична комедия.

Филмът разказва историята на бивша звезда-дете, която успява да достигне успеха отново, когато участва в риалити предаване свързано със срещи на сляпо.

Продуцент и сценарист Ричард О'Съливан предложил водещата роля на Линдзи за новия филм, който се казва "One Night With You". Сценаристът твърди, че писал историята докато имал точно нейния образ в главата си като главен персонаж.

"Сценарият е готов и направен за Линдзи... но трябва да подходим с голяма предпазливост, тъй като семейството й в момента минава през доста тежък период.", кометира О'Съливан.
Лоън вече два пъти влиза в затвора - като за последно бе зад решетките за около 10 часа миналия петък. Тя прекара и доста време в клиника за борба с пороци. Явно на продуцентите им е писнало да я чакат и сега са решили да продължат напред с проекта без нея.

"Изглежда романтичната комедия се изплъзна от ръцете на Линдзи Лоън. Преди няколко месеца продуцентите са говорили с агента на Тейлър Суифт тя дазамести Линдзи, но тогава тейлър била по средата на турнето си.", коментира вътрешен източник.

"Това че в момента Линдзи не може да се справи с личните си проблеми накара продуцентите отново да отправят предложение към Суифт."
Това е втората главна роля, която Лън губи тази година - през априлтя бе отстранена от актьорския състав на новата лента The Other Side.

Това няма и да е първата роля, която играе Суифт. Певицата вече се е появявала в епизод от сериала" От местопрестъплението", както и във филма "Денят на Свети Валентин".