Според най-пресните холивудски клюки актрисата Деми Мур и доста по-младият й съпруг Аштън Кътчър били на крачка от развода.

Злите езици зад океана коментират, че бракът на звездите си бил изпял песента още преди три години, а за разпадането му допринесли и твърденията на няколко мадами, че са спали с чаровния актьор, пише "Блясък".

„Отношенията на Деми и Аштън са зациклили от доста време, превърнали са се в рутина. Затова не бях особено изненадана, когато на бял свят излезе историята, че той й е кръшкал с 21-годишна красавица”, заявила близка на семейството.

„Двамата се караха непрекъснато. Изобщо не можах да разбера как останаха заедно токова дълго. Надявах се да направят правилното нещо - или да започнат да посещават семеен терапевт, или да се разделят.

Сега обаче е късно за каквито и да било опити да спасят брака си. Разводът им ще бъде наистина тежък, а Деми се е заканила да накара Аштън да си плати за всичко”, добавила жената.

Междувременно дружка на Деми Мур твърди, че цял Холивуд е наясно за похожденията на Аштън. „Самата Деми знае, че той й изневерява.

Когато става дума за верността, двамата се водят по максимата „Не питай, не казвай”. Не отричам, че се обичат, но според мен разликата във възрастта им най-накрая си казва тежката дума”, допълнила приятелката на актрисата.