След като преговорите с няколко звезди пропаднаха, в крайна сметка Жоро Мамалев и Стефания Колева станаха водещи на шоуто "Байландо - сцена на мечтите" по Нова тв.

Голямата “вътрешнофирмена” тайна е, че двамата не могат да се понасят, твърдят техни колеги от Народния театър, пише blitz.bg.

Жоро е стар кадър и “резервен играч” на Нико Тупарев. Дребничкият актьор правеше маймунджилъци и в миналогодишното шоу от този тип, дело на продуцента – “Денсинг старс”.

Звездата от “Оркестър без име” и "НЛО" твърди, че се радва на новото си амплоа, но от думите му прозира, че то е по-скоро компромис за глътка свежа популярност и някой лев.

Актрисата Стефания Колева също е готова на всичко, за да получи роля – дори да обръсне главата си или да качи 6-7 килограма, както сама признава.

“Двамата с Жоро вече се запознахме с отделните съдби на участниците в предаването. Аз лично много се развълнувах... През цялото време плачех. Даже Жоро ме попита: “Ама ти така ли ще плачеш постоянно?!”, споделя поредната актриса, преквалифицирала се в тв водеща.