Ромина Андонова измуми всички с признанието си, че няма нито един човек екип, който да замине с нея за конкурса „Мис Свят“.

Събитието трябва да се проведе следващия месец в Китай. Още по фрапиращо бе признанието й, че все още тя няма виза за там!

Въпреки този безумен факт, Ромина Андонова прекарва времето си в усилена подготовка за кръга на талантите и националните танци. Скандалните признания тя направи в „Шоуто на Слави“, цитирани от kliuki.bg

Докато в другите страни зад всяка една участничка застават институции и обществени лица, у нас всички нехаят. Най-красивата българка призна огорчена, че е оставена дори да се гримира сама:

„Ще бъда в Китай без гримьори – вчера се учих как се гримира, а днес като бях на фризьор гледах специално какво правят, за да мога сама да си направя прическата. Аз имам прекалено много ангажименти, за д амисля за всичко. Трябва да се измисли някаква система, както в другите страни.“

Сценаристите на Слави призоваха държавата да се ангажира с кандидатката ни за „Мис Свят“ и да й помогне, за да можем на 30 октомври да се гордеем с нея.