Андрей Баташов е навлязъл в труден период от живота си. Той най-сетне призна това, което от месеци се говори в актьорската гилдия – че се е разделил със съпругата си Боряна след няма и 2 години брак!

Колеги на театралния секссимвол твърдят, че той толкова дълго време е бил ерген, че семейният живот изобщо не му понесъл, пише blitz.bg.

Проблем било и това, че Андрей Баташов е болезнено амбициозен, себичен и устремен към целите си до маниакалност. Тези негови „качества” избили още първия път, когато се явил на кандидат-студентските изпити във ВИТИЗ...

Той се изправил със самочувствието си на красавеца отличник пред комисията в театралното школо. Превзетото му поведение и безочлива самоувереност се пукнали като сапунен мехур, когато го скъсали. Това накарало психически нестабилния юноша да премине от едната крайност в другата и да посегне на живота си, като пререже вените си, носи мълвата. Разбира се, че това било повече показен акт пред родителите му, както и под влияние на романите, които бил прочел като старателен и любознателен ученик.

От няколко години насам страстта му към книгите е заменена с тази към чашката, носят злите езици от гилдията. Те подозират, че това също е причина за семейните проблеми на Андрей.

Запитан най-сетне в прав текст вярно ли е, че се е развел с Боряна, Баташов отвръща в последното си интервю:

“Не аз избрах свободата. Друг човек я избра. Ще го кажа така: може би в живота понякога не се получава така, както го мислиш. Или пък животът е всичко, което ти се случва, докато си правиш други планове. Може би това даже е по-мъдро. Понякога голямата любов може да подейства неочаквано - може изведнъж да се обърне с обратен знак в другия. Когато излъчваш силна любов, другият може да се почувства притиснат... Кой съм аз, че да давам оценки? Но за нея дума лоша няма да кажа, ако ще светът да се обърне. Не сме разведени, но този период от живота ми фактически приключи”, споделя звездата от “Секс, наркотици и рокендрол”.