Водещият на "Здравей, България" по "Нова телевизия" Витомир Саръиванов отказа да коментира подробно интервюто на предшественичката му Лора Крумова, която го обвини в некадърност.

Той обаче не пропусна да отбележи мнението си за нейната изява и предупреди, че при желание от негова страна винаги може да контрира от националната си тв-трибуна.

"Нямам желание да отговарям. Смятам, че това е ниско ниво и не смятам да се смъквам до него. В журналистиката има някои основни правила и принципи между колеги, които все още трябва да се спазват, а не да се принизяваме до махленски разправии. На всичкото отгоре повечето неща в интервюто не са истина. Измислени са. Това е някаква смехория и не искам да се занимавам с нея. Ако имам да кажа нещо допълнително, разполагам с достатъчно висока трибуна от ефира на "Нова телевизия", за да го направя", коментира Саръиванов пред "Галерия".

Критиките на Лора Крумова обаче явно са се отразили на наследника й, като тази сутрин Вито демонстрира видимо по-агресивно поведение спрямо предишните си изяви в студиото. Той дори си позволи да се скара на един от гостите си, обвинявайки го, че политиканства само на думи, но не и на дела.