Роби Уилямс разкри, че се е разсмял когато видял голата Кайли Миноуг по време на снимките на клипа "Kids", през 2000-та година.

Поп-звездата е провалил всякакви романтични шансове с австралийската певица, след като тя се съблякла пред него във финалните сцени на видеото.

Роби признава, че е имал увлечение по Кайли още когато я видял в сапунката "Съседи" и когато го изненадала със събличането си на халата, под който била само по тънки прашки, той могъл само да избухне в неконтролируем смях.

"Просто се разсмях и не можех да спра. Май тя не го прие особено добре. Дори може да съм я обидил, защото предполагам се е чувствала уязвима да бъде гола пред мен на сцената. Мисля си, че каквито и да е шансове да съм имал с нея са изчезнали в този момент", споделя Роби в новата си книга "You Know Me".

"Не мисля че мога да ползвам като извинение факта, че бях пиян и дори след случката продължих да пия. Заради мен трябваше да вземем допълнителна почивка. Бях голям глупак по това време", допълва бившият фронтмен на Take That.