Дарина Павлова винаги е успявала да ни изненада с нестандартните си изяви. Ето че продава супер луксозното си жилище в центъра на Рим, купено срещу няколко милиона евро и със стабилната помощ на Берлускони.

Но на Дарина вече не й е интересно във Вечния град. С парите от продажбата е решила да се сдобие с нов имот. А именно прочулия се в последните дни блок 20 в Ямбол.

Той скоро ще бъде собственост на госпожа Павлова и ще смени също и местонахождението си. Блокът по нейна идея отива в Сливен, където ще се превърне в един доста модерен мол. Така ще се забрави неприятното му минало, а ще служи и на сливналии.

Дарина Павлова обмисля да продаде още ненужни имоти, да спечели от тотото и с парите да извърши невиждани досега рокади в строителството.

Точният замисъл още се пази в тайна, но дочухме, че има намерение част от Велико Търново да се премести около Стара Загора, а село Трапец да отиде някъде зад ЦУМ. Засега всичко звучи нелогично и безсмислено, но Дарина казва, че го има отдавна в главата си и е за добро. А ние знаме, че с каквото се захване тя, все е грандиозно!