Любовният триъгълник Соня Немска-Денислав-Славена взриви страстите както на участниците в него, така и на цяла България. Миналата седмица новата любовница на шуменеца обяви, че Соня й отправя смъртоносни заплахи и заяви, че е пуснала жалба в полицията и ще я даде под съд.

И докато всички тръпнеха от sms-кореспонденцията между блондинките, в която Соня заплашваше Славена, че ще й нареже лицето и ще я залее с киселина, накрая май ще излезе, че двамата прелюбодейци си направиха гнусен пиар на гърба на полудялата от ревност певица.

Мнозина смятат, че екшънът с елементи на психотрилър е търсен и предизвикан, а повод за това им дава фактът, че веднага след като гръмна скандалът, Славена и Денис пуснаха в ефира новите си песни. „Нагласена работа от псевдозвезди, които биха направили всичко, за да станат известни”, гласят голяма част от коментарите в Интернет.

*Денислав и Славена

Единственото неизвестно е дали и Соня Немска участва в постановката или е нейна жертва. Повечето хора смятат, че става дума за второто, а някои дори се опасяват, че бившата жена на Янко Ваташки-Лудия е полудяла от провокацията, която амбициозният шуменски дюнерджия и Славена й спретнаха.

За това свидетелства и друга любовница на Денислав – плеймейтката Светлана Василева: „Когато аз излизах с Денислав, Соня плюеше и по мой адрес… Винаги съм била много против връзката му със Соня. Тя не е добре психически, за да напада Славена по този начин. Ако беше нормална, нямаше да заплашва другите жени”.

Най-долно в цялата ситуация е поведението на Денислав, който се измъква от скандала като пръдня от гащи. „Една от двете си прави PR на мой гръб, но не знам коя. Казах на Славена, че не искам да се разчува за нас, но тя си помисли, че се крием. И затова разказа какво се случва и това ни раздели. Не искам да имам вземане-даване нито с едната, нито с другата. Наистина ми дойде в повече, не се издържа, не можеш да угодиш на никой!”, заяви бившият „брадър”, който от появата си в публичното пространство драпа да се прилепи за някоя известна жена.

За капак провинциалистът заяви, че не само той е изневерявал на Немска, а и тя на него. „Решихме да се разделим със Соня, защото може да се стигне до някакъв фатален край”, довършва „психопатския” й образ Денислав.