Силвия Димитрова - Бахати е зодия Овен, на 23 г., от град Велико Търново. Работи като фотомодел от две години, снимала се е за реклами, календари, списания и други - предимно в Европа.

Отскоро снима и в България и за нула време спечели две титли – втора подгласничка на „Мис Силикон – 2010”, с рекордните 600 кубика, а това лято се окичи с короната на „Мис Лошо момиче – 2010”.

- Как Силвия Димитрова стана Силвия Бахати, фамилията от каква националност е?
- Това не е фамилия, идва от суахили и означава „щастлива”. Преди две години бях на почивка в Танзания и там един местен ми викаше така и впоследствие се превърна в мой псевдоним.

*Снимки: Симеон Лутаков

- Като чуем „Мис Лошо момиче”, веднага в съзнанието ни изниква правенето на садо-мазо секс!... Имаш ли опит в това отношение досега и под каква форма, или поне със снимки от такъв род?
- Предпочитам стандартния секс. Но нямам нищо против използване на белезници в спалнята.

- Макар че си само на 23 години, забелязала ли си досега дали мъжете се възбуждат, ако мацките с тях се държат по-грубо и мръснишки например?
- Много мъже се комплексират от по-настъпателни жени, но определено харесват мръснишкото държание в леглото. В днешно време жените стават все по разкрепостени...

- На самия конкурс девет финалистки се състезавахте, превъплъщавайки се в палавници - медицинска сестра, камериерка, полицайка и кроманьонка. Ти с коя роля изкуши „сърцата” и спечели членовете на журито?
- Аз бях облечена като бандитка, избрах си този костюм, защото мисля, че ми подхождаше най-много. Под „лошо момиче” аз разбирам не мръсница в леглото, а просто едно по-хард поведение като цяло, по-мъжко поведение. Момиче, което си пада по високите скорости, по оръжията и т.н.

- Най-модерната конфигурация напоследък е миска и футболист... Имала ли си любовна афера с някой известен футболист или поне флирт с такъв?

- Не съм имала връзка с футболист. Не знам защо повечето модели се насочват към такива.

- Имала ли си недвусмислени предложения за секс за пари досега?
- Имала съм всякакви предложения, на които обаче не обръщам внимание.

- А от известни и богати мъже?

- Дори да съм имала предложение от някой медийно известен мъж, не съм имала нищо общо с такива. А кои, не бих могла да кажа, все пак не искам името ми да се свързва с хора, с които така или иначе нямам общо.

- А с женени мъже?
- Не излизам с женени мъже!...

- Имаш 600 кубика силикон – не ти ли тежи много това голямо количество или с радост и гордост си го носиш без проблем?
- Чувствам се добре с размера на гърдите си, не мисля, че количеството е чак толкова голямо. В Америка жените си слагат много повече!

- Бюстът ли е най-харесваната част от тялото ти от мъжете – какво са ти споделяли най-вече по въпроса?
- Естествено бюстът привлича веднага погледите на мъжете. Но без излъчване няма как да задържиш мъжкия интерес. Правят ми много комплименти за гърдите, но аз съм съвкупност от качества, така че не залагам само на тях.

- Би ли признала, ако се самозадоволяваш понякога и при какви обстоятелства го правиш?
- Всеки го прави, това е естествена нужда като всяка друга...

- Колко време можеш да издържиш без секс или това не е проблем за теб?

- Бих издържала колкото е нужно, щом се налага, докато обектът на желанията ми се появи. Не бих се хвърлила на първия срещнат, за да задоволя нагона си, защото когато правиш секс без чувства и страст, не е същото.

Интервю: Светлана ТЕРЗИЕВА – СЕСИЛ