Хумористичното шоу по Би Ти Ви "Пълна лудница" е напът да се разпадне. Причината е в скандала около изгонените сценаристи Калин Терзийски и Емил Йотовски, както и последвалата вълна от недоволство.

Двамата са в екипа от самото създаване на предаването и бяха сред източниците на идеи. Въпреки че в медийното пространство бе тиражирано, че Йотовски и Терзийски са напуснали сами, стана ясно, че двамата били изгонени насилствено от шефовете им, пише в. "Галерия".

В момента атмосферата в екипа била изключително напрегната, като са се образували няколко враждуващи групички. Продуцентите вече гледали с подозрение не само на останалите сценаристи, но и на актьорите в шоуто.

Освен това продуцентите замислили от новия сезон всички скечове да бъдат пародиране на политици и известни личности. Трима от топактьорите Васил Василев - Зуека, Димитър Рачков и Мария Игнатова обаче са възроптали, че не искат да бъдат прости имитатори, а да влизат и в свои роли.

Напрежението ескалирало до такава степен, че трябвало да се намерят изкупителни жертви. Отнесли го сценаристите Терзийски и Йотовски, за които се смятало, че настройват екипа против боса Маги Халваджиян и съпругата му Кремена.

Главният сценарист Влади Априлов се уплашил от развъртяната метла и послушно се съгласил на новите условия. Маги Халваджиян дори поставил свой човек сред екипа, който трябва да следи дали някой не създава бунтарски настроения. Това е Емил Бонев, който ще се води новият режисьор на "Пълна лудница". През последните 11 години той бе директор на Драматичния театър в Пловдив.