­- Виктория, каква козметика ползваш в ежедневието за поддържане на лице и тяло?

- Ползвам много леки кремове за лице – главно хидратиращи. Аз съм с много чувствителна кожа и затова много внимавам. Също така не мога без тоник за почистване на лицето. Правя по няколко пъти на ден тази процедура и всеки път, когато минавам през банята, защото софийският въздух е много мръсен.

- Имаш ли любими козметични процедури и кои са те?­

- Да призная честно само веднъж в живота си съм била на козметик и няма как да имам нещо любимо от процедури, които не познавам. И ако нямам някаква много наложителна нужда, скоро няма да отида пак. Кожата на лицето ми не е проблемна и за момента смятам, че се справям и добре сама.

- Правиш ли маски и използваш ли бабини рецепти?

- Прочетох преди време, че е добре да мажеш лицето си с всеки плод, който мине през ръцете ти. И имаше един период, в който всеки ден кълцах плодове като луда и с леки кръгови движения ги разтривах по лицето. Бях много смешна. Не съм го правила отдавна, въпреки че при мен даде отличен резултат – много освежава кожата и бих го препоръчала на всички.

- Кой е любимият ти масаж или СПА процедури? ­

- Масажи също не правя, защото имам страшен гъдел и не издържам. Умирам от смях. Иначе обожавам СПА, сауна и парна баня. Предпочитам ги в студените зимни дни, защото съм много зиморничава и това ми помага да се пренеса макар и за малко в лятото.

- Как поддържаш тялото – диета или спорт?

- Златната среда – по малко и от двете. Не съм от тези, които прекарват по цял ден във фитнеса, спортувам по задължение, за да поддържам тялото си. Нямам специална програма – правя това, което ми каже инструкторът. А то е различно при всяка тренировка.

- Ако имаш специална диета, ще ни я разкажеш ли?

- Нямам специална диета, просто знам какво не е добре да се хапва. Всеки го знае – тестени изделия, сладки неща, мазно, солено, пържено и без газирано. Ами то нищо вкусно май не остана?  Нямам проблем да се ограничавам, когато се налага – с едно изключение. Не мога без сладко. Затова ми е трудно да пазя диета – сладкото побеждава над волята ми.

- Какво е отношението ти към пластичните операции?

- За момента нямам нищо изкуствено по себе си. Не съм много голям фен на силикона в гърдите. Смятам да го направя, ако имам нужда, след като родя. Не одобрявам как млади момичета с хубави и стегнати бюстове се съсипват от толкова рано с тези операции. Страх ме е. А то май-вече сме по-модерни без силикон, защото всяка втора има. Това е само на шега. Не бих си увеличила устните със силикон, обаче бих се престрашила да пробвам хиалуронова киселина.