Елена Петрова и Стефка Янорова си размениха ядовити реплики на висок тон край сергиите с антики на столичната улица „Париж”, докладваха пред „Монитор” свидетели на сцената. Стреснати от зараждащия се скандал между двете хубавици, търговците около тях наскачаха да ги успокояват и да ги убеждават да заровят томахавката на войната, обясниха те.

„Спокойно, момичета, нищо не се е случило толкова” започнаха да ги придумват продавачите на антики.

Оказа се обаче, че сцената е част от снимките за сериала „Стъклен дом”. „ Хората, които отидоха да ги помиряват, просто не са видели камерата. Тя беше сложена доста ниско, между сергиите. По сценарий двете дори не се карат, а обсъждат разпалено трети човек, но на хората така им се е видяло”, твърдят от екипа на най-популярния български сериал.



Междувременно се оказа, че Елена Петрова е прескочила до Истанбул за концерта на U-2. На всеки ъгъл в мегаполиса я спирали желаещи да се снимат с нея, някои викали след актрисата „Елена, Елена”.

”Не предполагах, че има толкова много българи там. Даже на Капълъ чарши непрекъснато ме спираха нашенци, за да се фотографирам с тях. Всички те истински се вълнуват от сериала. Имам чувството, че през втория сезон успехът му ще е още по-голям. Хубавото е, че прибрахме хората вкъщи, пред телевизорите”, сподели Елена Петрова пред „Монитор” със смях. Вчера тя снима в центъра на София поредния епизод с един от партньорите си в сериала - Стефан Данаилов.