Лидерът на "Ред, законност и справедливост" - Яне Янев, си пада по чаровната Супер Бианка. Така се пошегува той в "Шоуто на Иван и Андрей". Той дори се похвали, че е успял да уреди среща с нея след предаването.

Още преди време, когато беше гост на същото шоу, Янев обеща публично, че до края на тази година ще вдигне голяма сватба. Сега той малко е поколебан, но се надява, че скоро ще мине под венчило. За приятелката си политикът каза, че е много любопитна личност и със сигурност ще е интересен гост, ако получи покана от двамата опосуми.

"Аз обещавам и изпълнявам. Не съм като Бойко Борисов!", бяха думите, с които той за пореден път ужили премиера.

А на въпрос дали Иван и Андрей ще бъдат поканени на сватбата му, Янев отвърна: "Вие не ме поканихте нито на сватбата, нито на развода си".

*Яне Янев в "Шоуто на Иван и Андрей"

Показвайки "дебелашко" чувство за хумор, лидерът на РЗС все пак покани опосумите на предстоящото щастливо събитие, но при едно условие: трябва да бъдат без камери и да не бъдат в ролята на папараци.

А относно Супер Бианка Янев каза, че се възхищава на работата й. Засягайки отново Бойко Борисов, политикът коментира, че тя върши конкретни неща и не дава празни обещания.