Плейбойката Светлана Василева се обяви за преврат във футбола.

В рубриката си в Blife.bg русокосата секс бомба обяви, че не харесва управлението на Боби Михайлов и го обвини за провала на националния отбор:

"16 години изминаха от последния голям успех на националния отбор на България. Всички помните световното първенство в САЩ 94, нали?

И аз го помня, но от тогава насам, нямаме българският народ търпи само разочарования от своя представителен тим. Някогашните звезди от САЩ 94, сега се оказаха пълна трагедия, опитвайки се да бистрят футболното управление в сградата на БФС.

След пагубния старт в евроквалификациите, българите можем да кажем, че са извън сметките за шампионата на Стария континент през 2012 година. За българския народ остана само спомена за футболните герои водени от великия Димитър Пенев, а когато се гледа реално на нещата се вижда, че този успех ще си остане недостижим, а до кога? Никой не знае...

Публична тайна е, че един от героите - Борислав Михайлов, приватизира най-гледания спорт и го превърна в частен бизнес. От там тръгнаха и проблемите на малките деца, които все още ритат топката пред блока, а къде да тренират? Та то няма стадиони, няма условия, в които футболните ни таланти да развиват своя потенциал и да са един ден по-добри от Лечков, Костадинов, Сираков, Бербатов и да не ги изреждам другите.

За това и всеки, който стигне до мъжки тим се моли да бъде забелязан от чужд отбор и да тича към чужбина. Качествени играчи като Ивелин Попов ще заработват парите си в чужбина, както го правят и други - Мартин, Стилян и кой ли още не. И ще продължават да го правят. Отказват да носят и националната фланелка, няма и да са последните...

Дано резилът в евроквалификациите бъде сигнална лампа за Изпълкома на футболния съюз, че нещата не са никак добре. Дано следващият треньор да бъде трамплин за по-добро бъдеще, да бъде по-точният за националния отбор и да изведе България до по-добри резултати, каквото за сега са само в мечтите ни." 

*Снимка: 7sport.net
 

Василева е съвсем наясно с нещата на и около терена. На лачената манекенка се приписват любовни афери със спортния директор на Левски Георги Иванов-Гонзо и национала Ивелин Попов.