Говорителката на Би Ти Ви Виктория Петрова не обича да коментира семейството си. Наскоро брюнетката се раздели по драматичен начин с мъжа си Добромир Иванов след година и половина брачен живот.

Въпреки това Виктория не продумва нито дума с колегите си за причините за раздялата. Паметливи журналисти от Би Ти Ви си спомниха, че преди време брюнетката криела любовната си връзка с Добромир, а на сватбата си не поканила почти никого от първата частна телевизия.

В Би Ти Ви мълвят, че на сватбата на Виктория преди две години липсвал татко й, с когото красавицата била в сложни отношения.

Родителят на новинарката не живее от доста време с майка й, макар двамата да нямат развод. Бащата на говорителката си има приятелка италианка и от доста години прекарва зимата в Доминиканската република, където уж развива бизнес, пише в. "Шок".

"Виктория е на път да повтори съдбата на майка си - бърза раздяла с мъжа си след краткотраен брачен живот. Родителката на Вики живяла само четири години с баща й, двамата са се разделили заради нейните изневери", шушукат в медийните среди.

Припомняме, че Виктория Петрова се раздели с мъжа си Добромир именно заради съмненията на съпруга й, че тя редовно му кръшка.