Христофорос Аманатидис-Таки най-после е решил да мине под венчилото с приятелката си Боряна Шехтова. Гангстерът, който от две години е в неизвестност, има връзка с известната манекенка още преди да му се наложи да напусне България, пише столичен седмичник.

Гъркът, който се прослави с пословичната си параноичност, известно време сам пускаше слуха, че Боряна има връзка не с него, а с най-добрия му приятел Красимир Каменов-Къро. От съображения за сигурност Таки правеше резервации в хотелите в страната на името на най-близкия си авер, пишат от БЛИЦ.

Преди аферата с Боряна Шехтова наркобос номер 1 успял да прекара през леглото си голяма част от най-известните родни манекенки и красавици, сред които моделката Диляна Попова. Таки избягваше да се появява на публични места с нея. След няколко месеца двамата се разделиха, като почти веднага след това мъжът с противобойно одеяло се оказа жертва на чара на Боряна Шехтова.

Известно време Таки обърквал любимата си с нейната близначка Ана, разказват хора от ъндърграунда. За разлика от бъдещата съпруга на Таки Боряна, сестра й е в София и често може да бъде видяна по заведения и клубове. Русата дама живее в квартал “Лозенец” и обича някои местните ресторантчета, в които често се събира на раздумка с приятелки.

Близки на Ана разказват, че тя често споменавала, че сестра й обикаля света заедно със своя бъдещ съпруг. Ана твърдяла, че сватбата на Боряна и Таки ще бъде в Рио де Жанейро след около месец. За тържеството били поканени само най-доверени хора. Дискретността на Таки се налага, защото той умирал от ужас, че представители на властта или враговете му могат да достигнат до него чрез жената, която обича. Пък и гъркът не бил привърженик на шумните и големи веселби.

Двама души обаче със сигурност ще присъстват на церемонията. Това са сестрата на Боряна – Ана, и най-добрият другар на Таки – Къро.