Най известният и печен стрийт фотограф в света Томи Тон засне фотосесия с българския топмодел Таня Илиева за нуждите на рекламната кампания на Седмицата на модата в Ню Йорк.

Тя и другата представителка на агенция „Визаж” Блага Митева дефилират на подиума на престижното събитие редом със световни звезди. „Затънали са в работа, нямат време да се усмихнат. Имат по едно ревю сутрин, по едно вечер”, казаха пред „Монитор” от агенцията на Жени Калканджиева.

Певицата Бионсе изненада гостите на на Седмицата на модата, след като се появи на подиума в облекло на дизайнера Том Форд. Изпълнителката на "Halo" се присъедини към актрисите Джулиан Мур и Дафне Гинес, които също участваха в събитието, съобщи БГНЕС. "Беше страхотно. Почувствах се сякаш съм на концерт. Невероятно е, когато виждаш, че хората се наслаждават на модата", заяви пред репортери тя.



Белият цвят пак е тук, изцяло сам или комбиниран с пясъчните тонове и силни акценти, той доминира, а минимализмът започва да властва все по-силно” , писа ViewSofia, обобщавайки тенденциите от модното събитие.

Таня Илиева прекарва по-голямата част от времето си в Париж, където живее напоследък, Милано, Лондон и Ню Йорк, но пък и учи културология в НБУ. Напук на клюките, че е скъсала с певеца Руши Видинлиев, Таня продължава да твърди, че са заедно. Двойката обаче презря светския живот.