Краси Аврамов призна в предаването "На инат", че МВР не са покрили и до днес нанесените по дома му щети, след като баретите нахлуха в жилището му по погрешка през април тази година.

Певецът влезе в студиото на предаването с тъмни очила, което веднага насочи темата към случилото се. „Министър Цветанов не е обещавал да покрие щетите, но пък се извини публично и това ми стига. Мога да напиша и следващия химн на МВР", заяви още Аврамов.

Водещият Марк О'Селски го попита дали това му се е отразило и дали не е започнал да сънува кошмари или пък да подмокря чаршафите. "Аз и преди си ги подмокрях. Даже съжалявам, че нямаше полицайки" - каза през смях Краси.

Двамата не пропуснаха да обсъдят и скандалът около Аврамов, който възникна покрай Евровизия миналата година, когато и публика, и музиканти се обявиха против песента му. „Достойно, недостойно, представих се много добре. Това беше съвременна евровизионна песен" - защити се певецът, разкривайки нов жанр в музиката. Той беше категоричен, още, че от тогава е спечелил повече приятели и почитатели.

Аврамов сподели, че смята да се яви на конкурса за песен на Евровизия следващата година. Марк веднага го прекъсна споменавайки, че сегашният регламент никак не е в негова полза, тъй като гилдията, която го заклейми миналата година, следващата едва ли ще застане на негова страна. „Всяка година има нов регламент. Ако зависи от мен, бих го сменил" - контрира Краси. Той каза още, че не е чувал Миро след неговото представяне, но това не е проблем, защото и преди не са били близки.

Но въпреки, че не пожъна успехи на Евровизия "човекът глас" е щастлив, че е сбъднал една от най-големите си мечти - от разносвач на пици да се превърне в първия българин, изнесъл самостоятелен концерт в залата на Оскарите „Кодак Тиътър".