Лияна посрещна рождения си ден вчера в компанията на семейството и на най-близките си приятели. Тя обаче не беше единствената празнуваща – заедно с нея за своя 60-и юбилей почерпи и нейният чичо, бащата на фолк певеца Константин – Иван Иванов.

Естествено Коцето не пропусна купона, като на дансинга кръшни танци заедно с него въртеше и бъдещата булка Надя, пише bliasak.bg. След двамата рожденика именно бременната приятелка на фолк певеца беше най-поздравяваната в заведението. Купонът не пропуснаха още дъщерята на Лияна - Денис и сестра й Зори.

Купонът на двамата рожденика се състоя в столичното заведение „Кошарите“. Разбира се, партито уважи и собственикът на ресторанта - Коко Динев. Той не беше в компанията на половинката си Емилия, която в момента е в Испания. Динев цяла вечер поръчваше на рожденичката Лияна да му пее най-новото си парче „Да я науча“.

Въпреки твърденията на злите езици, песента не била посветена на конкретен човек, тъй като е написана отдавна, но е реализирана сега, с издаването на последния албум на Лияна.