Димитър Маринов, по-известен като Митьо Пищова, е роден е на 15 август 1955 г. в село Карайсен, Търновско. Бизнес - и шоуменът е разведен , има син на 20 години.

Твърди, че като млад се е занимавал с борба и оттам познава Илия Павлов. Според хвалбите му има в колекцията си над 3000 женски скалпа. Един от най-добрите му авери е фолкзвездата Константин, който му посвети преди време хита си “Кой живее в гаража”.

Пищова е известен с това, че храни моделите на конкурсите си за красота с мешана скара до дупка и после ги глези в басейни и джакузита...

Проверяваме как се готви за сватбата на Коцето и Надя:

- Пищов, ще ходиш ли на сватбата на твоя приятел Коцето и Надя?
- Не само че ще ходя, но Коцето ме покани за кумец с моята нова приятелка Анна от Пловдив, която е на 22 години, студентка по икономика. В нашия край кумец е най-добрият приятел на младоженеца, който води хората, веселбата, всичко! Аз съм всеки ден с Коцето от първия ден на тяхното запознанство с Надето. С него сме повече от приятели. А кум ще бъде нашият приятел Коко Динев – голям пич, много готин човек, сладур - с неговата съпруга певицата Емилия...

- Подготвил ли си му подарък за събитието?
- Коцето много обича животните и сега проучвам въпроса как мога да му купя едно малко лъвче. Татко му има вила в Банкя и там може да си направи малка зоологическа градина!

- Коцето изглежда много щастлив с Надя?
- Много е щастлив! Обичат се, уважават се, смеят се, веселят се постоянно! Много се разбират! Само как си гугукат, как си правят салатка и си хапват!

Надя не го ревнува като моята приятелка Райна... Райна е много красива жена, но е особена – много хапе... А това дете е добро, интелигентно, и родителите му са много истински хора.

Коцето си падна на мястото – той е купонджия, малко гавраджия!