Джена е готова със записите на две нови песни, с които съвсем скоро ще зарадва всички свои почитатели. Първата от тях е балада и е кавър на много известна сръбска песен, в която певицата се “влюбила” още от първо слушане. Текста на новата балада, чието име засега Джена запазва в тайна, е дело на текстописката Тина Денчева.

Джена споделя, че музиката и текста на песента са толкова въздействащи, че по време на записите в студиото самата тя се разплакала, пише planeta.tv. Втората записана песен, “Стойки не чупи”, е коренно различна като стил и усещане от баладата. Музиката е на Спас Лазаров, а текста е на Лора Димитрова - и двамата са автори, с които Джена работи за първи път, но е искрено доволна от получилия се краен резултат.

“Стойки не чупи” е бърза песен, с модерно звучене, много различно от вълната, която бе популярна като ритъм цяло лято. В началото на идния месец певицата е решила да заснеме клип към някоя от двете песни, но все още се колебае коя точно от тях да предпочете.

Новостите за Джена обаче не са само в професионален, но и в личен план - в момента певицата е в процес на раздяла с дългогодишния си приятел, но пък споделя че това я амбицира още повече за работа. Певицата планира кратка почивка в Англия, където смята да замине “по женски” със своя приятелка и където да се отдаде пълноценно на почивка и “презареждане” с положителни емоции.