Слави Трифонов е разпоредил на хората от екипа си да започнат сериозни занимания с йога. Като основна причина водещият е изтъкнал задаващото се в края на този месец презокеанско турне на „Ку-ку бенд”.

„Йогата калява духа на човек и развива най-вече чувството на себепознание. Не искам хора, които да изпадат в депресия и да не могат бързо да се вземат в ръце”, аргументирал солидно хрумването си за йогистките курсове Трифонов. Той дори посъветвал подчинените си да отделят поне по 30 минути на ден.

Шестнадесет дни преди дългоочакваното турне на Слави Трифонов и „Ку-ку бенд” в САЩ и Канада билетите за концертите в Ню Йорк, Чикаго и Монреал са напълно разпродадени. Поради огромния интерес организаторите и екипът на шоуто решиха да обявят три допълнителни концерта за тези градове, казаха организаторите от „София мюзик ентърпрайсис”.

За Ню Йорк допълнителният концерт ще се състои на същата дата, 25 септември, само че малко по-рано – от 18,00 ч, в същата зала – The Manhattan Centre.

В Чикаго допълнителният лайв ще бъде на 29 септември от 20,00 ч, един ден преди първоначално обявения на 30 септември в същата зала – Congress Theater. В Монреал допълнителният концерт ще се проведе отново на 5 октомври, но в по-ранен час – от 17,30 в същата зала – Salle Andre-Mathieu.

Турнето на Слави Трифонов и „Ку-ку бенд” предизвика небивал интерес сред сънародниците ни отвъд океана, а подготовката около организацията му напредва трескаво.