Първата ракета в света Серина Уилямс е на път да открие мъжа на своите мечти. Ако може да се вярва на слуховете в медиите, американската тенисистка е хвърлила око на 23-годишния рапър Дрейк.

Според "Ню Йорк Поуст" Серина помолила агента си да й уреди среща с певеца, по възможност в края на този месец, когато той ще е в Ню Йорк за концерт в "Рейдио Сити Мюзик Хол", пише . Самият Дрейк едва ли би имал нещо против подобно запознанство, след като в радио интервю по-рано през седмицата сподели за своето влечение към по-възрастни жени. А Серина е на 28 или с пет години по-голяма от него.

"Обичам жени, които са по-възрастни. Ценя в тях зрелостта и опита им, обичам да разговарям с тях и да се уча от такива хора, те ми помагат да придобивам знания и мъдрост", заяви рапърът.

Що се отнася до Серина Уилямс, тя вече си е изградила образа на идеалния мъж за нея. "Той трябва да е близък с родителите и най-вече със своята майка. Това е важно за мен, защото от неговото отношение към тях можеш да научиш много за един мъж. Е, не трябва и да пуши", сподели наскоро тя.

Рапърите изглежда са голяма слабост на по-малката от сестрите Уилямс. Цели две години тя ходеше с Лони Рашид Лин-младши, известен в шоубизнеса като Комън. През пролетта 38-годишният изпълнител дори публично изрази желанието си да мине под венчило със своята любима. Малко след това обаче дойде и изненадващата новина за тяхната раздяла.