Безумно сексапилната съпруга на аржентинския защитник на Байерн (Мюнхен) Мартин Демикелис - Еванджелина Андерсон, се прости с популярното тв шоу "Байландо", в което се бореше за голямата награда заедно с професионалния танцьор Факундо Мацей.

Блондинката се сбогува със сълзи на очи с публиката и журито, които не искаха да я пускат и накараха двойката да излезе на бис, пише

Г-жа Демикелис напусна предаването по собствено желание, за да бъде близо до семейството си.

Оказа се, че Еванджелина, която стана майка преди година, просто няма толкова свободно време, за да продължи с изтощителните репетиции и снимките на шоуто.

"Връщам се в Германия. Мартин е любовта на живота ми и семейството е всичко, което съм искала", заяви развълнуваната красавица.

Продуцентите на "Байландо" обаче намериха повече от достойна заместничка на г-жа Демикелис, която също е голяма красавица - Белен Франсес (на долнaтa снимкa).

Тя е един от най-търсените модели в Аржентина и там буквално я разкъсват на парчета. Белен непрекъснато е засипвана с покани за участия в сериали, телевизионни предавания и дори в мюзикъл, посветен на модата.

Г-ца Франсес се прочу и с едно свое изказване, направено преди време.

"Разбрах, че има такова нещо като множествен оргазъм, когато напълно се разочаровах от католическата вяра. Но сега мога да изпитам цели 11 оргазма подред", заяви тя.

Освен със снимките в телевизията, изявите на театралната сцена и фотосесиите за мъжки списани, Белен може да се похвали и с това, че пише книга за деца, която трябва се появи на рафтовете в книжарните до края на тази година.