Фолк певицата Лияна буквално пощури феновете си в столично заведение, където снощи имаше участие. Това беше първата изява на изпълнителката от доста време насам, тъй като преди да се раздели с футболиста Благой Георгиев, тя предпочиташе да отделя цялото си време на него и на дъщеричката си Денис.

Лияна се появи в дискотеката с ултракъси дрешки, нейна запазена марка, които разкриваха перфектното й тяло. Пред стотиците си фенове, препълнили клуба, звездата на Sunny изпълни най-големите си хитове, като за първи път представи и най-новото си парче „Да я науча“.

Специално, за да видят и чуят Лияна в клуба бяха нейната колежка и близка приятелка Антонина, дизайнерката Жана Кошева, както и сестрата на певицата Зори, която долетя специално от чужбина, за да присъства на изявата й. Лияна и Антонина не пропуснаха да си поговорят за сватбата, на която ще присъстват – на фолк певеца Константин. Както е известно Антонина е бивше гадже на Коцето, а Лияна му е братовчедка, пише "Блясък".

След като приключи участието си, Лияна беше приятно изненадана от свой тайнствен ухажор. Певицата получи огромен букет от червени рози от името на почитателя си, които страшно много я зарадваха. Явно вече има нови желаещи да заемат мястото на Благой Георгиев в сърцето на Лияна.

Не липсваха и фенове, които се опитаха по всякакъв начин да се доберат до певицата и да й вземат автограф. Напъните им обаче бяха неуспешни, тъй като охраната на заведението не им позволи да стигнат до изпълнителката. Освен това Лияна си тръгна малко след участието си.