“ШОУ” разконспирира новото гадже на фолкпевицата ДесиСлава! Това е сливенският предприемач Георги Батаков.

Той е един от най-богатите мъже в града. Баща му Димитър Батаков е собственик на фирмата са производство и дистрибуция на ядки „Кронос”, а от три години е и общински съветник.

Близък е до кмета Йордан Лечков, разкриват източници на “ШОУ”. Заедно с брат си Атанас, Георги помага на баща си в управлението на семейната империя.

Фамилията има солидни инвестиции в строителния бизнес и строи единствения МОЛ в Сливен на стойност 31 милиона лева. От три-четири години Батакови инвестират и в туристически обекти по Черноморието.

ДесиСлава се е запознала с Георги по време на нейно участие в столично заведение в началото на тази година. Младият милионер й поискал телефона и тя му го дала. Обадил й се след две седмици и двамата са се срещнали в хотел в Пампорово. Там обаче само си поговорили и са се разбрали да се видят отново. Страстта избухнала месец по-късно.

Двамата обаче държали страшно много на дискретността и до този момент връзката им не бе станала публично достояние.

Интересен факт е, че дори и при интимните си срещи двамата били охранявани от поне четирима гарда на Батакав. Те зорко бдели любовниците да не бъдат смущавани. Най-често Жоро и Деси се виждали в многобройните имения на Батаков по Черноморието. И там обаче гардовете бдели за тяхното спокойствие.

Според източници сливенският баровец се съгласил да инвестира солидна сума в ДесиСлава. Както е известно, тя стартира своя музикална телевизия, има мераци и за продуцентска дейност. Амбицията на фолкминьончето била да отмъкне голяма част от актуалните звезди на Митко Пайнера. Зад тези нейни проекти стоял именно новия й любим Георги Батаков, който й обещал солидна финансова подкрепа. Той щял да бъде съсобственик в начинанията на певицата.

*Георги Батаков