Фронтменът на великите “Ролинг стоунс” Мик Джагър е сериен разбивач на женски сърца и сексуален хищник.

Това твърди бившата му дългогодишна спътница в живота Джери Хол в новата си автобиография, сериализирана от в. “Дейли мейл”. 54-годишната щерка на тексаски тираджия и бивша топ моделка твърди, че откакто изоставил наркотиците през 60-те години, рокдинозавърът страдал от неутолим апетит да изневерява на своите жени и да изкушава чужди.

Още през 1977 г., когато се събрала с Мик (67 г.), инстинктът й подсказал, че ще бере ядове. Не могла обаче да устои на “най-великата рокзвезда на света”. Заради нея Джагър зарязал тогавашната си жена Бианка. По-късно се ожени неофициално за Джери на индонезийския о-в Бали с хиндуистка церемония. Тя му роди 4 деца, но през 1999 г. двамата се разделиха, след като Мик си направи още едно - седмо поред, от бразилската манекенка Лусиана Морад.

Джагър се слави като един от най-хищните мъжкари, писа “Дейли мейл”. Децата му са от 4 различни жени. А сред десетките му завоевания са певицата Карли Саймън, манекенката Джанис Дикинсън, сегашната първа дама на Франция Карла Бруни и Анджелина Джоли.