Уейн Рууни заявил пред приятели, че животът му е съсипан, след като на бял свят излезе новината, че е изневерявал на бременната си съпруга Колийн с 21-годишната проститутка Джени Томпсън.

Неверният футболист дълго молил жена си да му прости забежката, но напразно. „Уейн знае какво го чака. Откакто се разбра, че неколкократно е спал с Джени, той по цял ден и цяла нощ виси на телефона, умолява Колийн да му даде прошка и плаче. Каза ми: „Животът ми е съсипан. Въпреки това ще направя всичко по силите си, за да спася брака си”, издал приятел на футболиста, пише bliasak.bg.

След като цял свят разбра за похожденията на Уейн Рууни, семейството на спортиста се обърнало срещу него и застанало на страната на жена му.

„Близките му се притесняват, че след това момиче ще се появят и още мадами, с които той е изневерявал на Колийн. Уейн обеща на съпругата си да се подложи на терапия, за да се отърве от влечението си към проститутките, но тя не вярва да има ефект”, признал близък на семейство Рууни.

Междувременно стана ясно, че Колийн Рууни се е изнесла от дома, който дели с неверния си съпруг, и се е пренесла при родителите си. „Тя е много разстроена и не знае какво да си мисли за целия скандал. Най-много се притеснява от факта, че и при тях с Уейн ще се повтори същият сценарий, както при Черил и Ашли Коул”, подшушнала дружка на Колийн.