Сценаристите от „Шоуто на Слави“ се готвят да отмъстят на Евгени Минчев, който миналата седмица ги направи за смях пред близо 2 милиона зрители.

Покрай размяната на обиди с Тошко Йорданов и Сашо Вълчев, Евгени Минчев направи доста интересно изказване: „Очаквах, че ще говорим за градивни неща. Ако търсите кой какво е направил, аз съм дал за благотворителност 250 000 лева лични средства. Как, според вас, човек тръгва от ватман и стига до 250 000 лева – с работа!“ – заяви нервно той, пише razkritia.com.

Каква точно работа обаче никой не разбра. „Щом нямате 250 хиляди лева си мълчете! За да дам толкова пари, представете си колко имам“ – каза още той.

Спряганият като паркетен лъв Евгени Минчев изтъкна също така, че от две години и половина се подвизава в Лондон и по-конкретно в Mayfair.

„Това е все едно да имате тука жилище на Оборище или някъде във Централната част“ – разясни той. Част от редколегията гори от желание да натопи Минчев пред НАП и да се започне проверка на финансовото му състояние, която най-вероятно ще открие доста несъответствия.

По време на гостуването на Минчев в „Шоуто на Слави“ стана известна за хората и друга интересна подробност.

Светският хроникьор разказа, че вече е носител на титлата „фон“, която е стара немска титла и се използва в цял свят. Зрителите обаче така и не разбраха как се е сдобил с нея.

„Понякога хората се опитват да си обяснят моя успех със сексуалните ми подвизи. Аз бих бил горд, но на 50 години, да има някой, който до такава степен да ме харесва, и да иска да прави секс със мен, че да ми дава титли, да ми купува автомобили и да ми купува апартаменти в Лондон…“ – каза Евгени Минчев и добави, че е поласкан от такива предположения, че може да е толкова сексапилен на неговата възраст и някой може да му дава всичките тези облаги.

Припомнете си и скандала от миналата седмица: