В поп-фолка може да бъдат срещнати и изпълнителки, които не са склонни да хвърлят луди пари за тоалети.

Ивена сподели, че най-скъпата й рокля, която си купила от САЩ, струва над 2500 лв. Пак оттам си взела и бельо на “Виктория'с сикрет” за 20 долара и й се сторило, че е доста евтино.

Джина Стоева се зарича, че не харчи безразборно пари за дрехи и модни аксесоари. Предпочита сама да си ги избира, като постоянно разглежда списания. Обаче веднъж русенката се появи в софийската дискотека “Ориент 33” с черни боти за 1500 лв. и шокира прегладнелите студенти.

Пепа Секса отсече, че няма пари да плаща на дизайнери. Пазарува в България само в краен случай, защото предпочита Солун, Милано и Мадрид. “Най-много пари давам за обувки - може сумата да стигне до 1500 евро, но имам и поличка за 25 лева”, разясни изпълнителката на “Синя прашка”.

Софи Маринова впечатлява със своята простодушност - на кино ходи с анцуг и маратонки, на фризьор - по джапанки. На участия се случва да облича по няколко пъти един и същ тоалет, като внимава все пак това да се случва в различни градове.

Анелия и Есил Дюран са на мнение, че не дрехите, а представянето е най-важното. България не е Холивуд и не е редно да се пръскат купища пари, докато някои хора гладуват, смятат изпълнителките.