Фолк дивата Десислава разкри кое е тайното й изкушение - шоколадът. Певицата не пропусна първия ден от алпийското турне на Milka в София и похапна от вкусните лакомства, които организаторите бяха подготвили за всички присъстващи.

Лошото време и дъждът не попречиха на хилядите софиянци и гости на столицата да се порадват на големия лилав камион на Milka. Множество забавни игри, рисуване по двойки, състезания с дървени ски, надбягване с чували, надуваем замък за по-малките и още много изненади, сред които и шоколадов фонтан, очакваха посетителите на Milka градчето.

Кметът на София Йорданка Фандъкова също уважи събитието. Алпийският посланик на Milka лично й връчи сертификат за приятелство между жителите на София и Алпийския свят. Сред останалите гости на първия ден от турнето на Milka беше и актьорът Юлиан Вергов, който беше довел дъщеря си Алена.

Някои от присъстващите на събитието не пропуснаха да обсъдят Десислава: "Деси заприлича на крава. Какво се прави на малко дете и е сложила ушичките и рогцата на Milka? Не стига, че са ограничена бройка и са предназначени за децата, ами тя се бута заедно с тях".