Поп-фолк певицата Ивена, която изгря на корицата на новия брой на "Плейбой" чисто гола, си имала тарифа не само за пеене.

Ако се вярва на хвалбите на столични ценители на женската плът, срещу 600 лева изпълнителката на хита "Женски номера" правела чудеса в постелята.

Дамата била особено разкрепостена и нямала задръжки. Така например преди месец директно забърсала 23-годишен охранител на столичен чалга клуб, където пеела, и се прибрала с него в квартирата си, пише в. "Уикенд".

Иначе Ивена твърди, че има сериозна връзка. Тя афишира отношения с чужд бизнесмен, чиято самоличност остава загадка. Преди време се мълвеше, че е била гадже на Теньо Гогов, нашумял с ексцентричните си репортажи в предаването на Росен Петров - "Нека говорят". Гогов е писал и текстовете на някои от най-популярните песни на Ивена.

От екипа на мъжкото списание споделят, че за голите си снимки в "Плейбой изпълнителката на "Ара" взела 1500 лева хонорар. Междувременно стана ясно, че "Плейбой" е съкратил целия си екип и редакцията на списанието се слива с тази на "Максим". В резултат на кризата двата еротични журнала ще се правят от едни и същи хора, само главните редактори ще са различни.