След като бяха засечени да отлитат в различни посоки на летището в Ню Йорк, Сара Джесика Паркър и съпругът й  Матю Бродерик явно нямат никакво намерение да затоплят отношенията си.

Двамата ги вледениха още когато той й изневери. Впоследствие Паркър прости унижението и двамата се сдобиха с още две деца, но днес отново не изглеждат щастливи.

Сара споделила, че с Матю отдавна не правят секс. Най-палавата й позната - Ким Катрал, я светнала, че не е нужно да прави много по въпроса, за да задоволи нагона си. Дала й номера на квалитетна агенция за жигола, където били изключително дискретни и имали опит в обслужването на богати дами.

След дълго колебание Сара решила да пробва. Два ни по-късно актрисата се въргаляла в чаршафите на изискания бардак в Манхатън, където срещнала 22-годишния Макс, който направо я подлудил.

Доволната Сара Джесика дори се обадила на Ким да й благодари за съвета. Споделила, че не е изпитвала подобно удоволствие, а Макс заслужил 400 долара.

Младежът също бил изключително доволен, защото Паркър започнала да се грижи за неговата издръжка без да го ревнува от заниманието му.