Момичето, което ще направи баща добилия слава като бияч на жени Орлин Орлинов, е било проститутка в Германия, преди да се захване с пишман футболиста.

За съгражданите на Силвия Русева, която е родом от Сливен, почти не е тайна, че е била последователка на най-древната професия. Това се разчуло под Сините камъни преди две-три години, когато брюнетката мистериозно изчезнала от града.

После "приятелки" разкрили местонахождението й - публичен дом в Германия, в който Силвия задоволявала нагона на по-възрастни мъже.

При последното си завръщане в родината през пролетта обаче Силвия се запознала с Орлинов, който малко преди това оглави криминалните хроники с побоя над Катрин Вачева.

Вследствие на буйните креватни страсти Силвия забременяла от скандалния футболист от село Галата. Шушука се, че волната пеперуда имала афера със заможен бизнесмен в Германия, който обаче спрял месечната й издръжка, след като разбрал за бременността й.

22-годишният футболист, който бе изритан от ЦСКА, в момента е безработен и заедно с изгората си кара на издръжката на родителите й.