Къванч Татлъту разкара гаджето си за малко. Актьорът и тъмнокосата хубавица Идил Фърат не се виждат от няколко седмици, въпреки че преди това говореха за сватба.

Според турската преса двамата все още не са признали официално за раздялата си, но техни техни близки подшушнали, че приказката е приключила окончателно.

Идил, която е дъщеря на известния бизнесмен от южната ни съседка Йондер Фърат, Къванч се запознаха преди няколко месеца и любовта между тях пламна от пръв поглед. Те бяха стигнали дотам, че се представиха един на друг на родителите и семействата си. Затова упорите се заговори за сватба между двамата млади.

Единствената пречка беше таткото на Идил, който бил с предубеждения за Къванч. Според богаташа актьорът неслучайно се е сдобил със слава на плейбой и това го правело лоша партия за съпруг на щерка му.

Миналия месец Идил и Къванч прекараха няколко дни на Малдивите и в Дубай и нищо чудно точно тогава да са се поскарали. В момента Татлъту е в Бодрум в компанията на роднините си. Папарашки снимки на цялото семейство се появиха в Интернет тези дни. Слухът за раздялата на двамата обаче категорично беше опроверган, след като Идил се появи в курорта към края на отпуската на Къванч. Двамата бяха забелязани да обядват в романтично ресторантче и да си държат ръцете.