Британският топ модел Кейт Мос се съблече за рекламната кампания на новата колекция от бижута на Дейвид Юрман.

Фотосесията е заснета от известния фотограф Питър Линдберг по-рано тази година на карибския остров Сейнт Бартс и на една от снимките Кейт лежи по корем само с тежка верижка на шията си и с гривна на едната си ръка.

На друг от фотосите Мос е потопена във водата до нивото на гърдите си, с пригладена и опъната назад коса и носи друга огърлица.



Манекенката споделя, че се чувства добре със сегашната си фигура, която е малко по-закръглена спрямо началото на кариерата й и неотдавна осъзнала, че е била прекалено кльощава, когато навлязла в модната индустрия.


"Никога не съм била анорексичка, така че никога не съм била чак толкова кльощава. Никога не съм била кожа и кости, но си спомням, че си мислех, че не искам да съм толкова слаба. Участвах в ревюта, летях в икономична класа..., никой не ми даваше храна. Или отсядах в хотели, които бяха толкова евтини, че когато се прибирах, вече нямаше рум сервиз... Налагаше ми се да не ям нищо дълго време", споделя Мос. Сега обаче тя най-сетне приела фигурата си.