Сексапилът на Аня Пенчева се е изпарил безвъзвратно. Актрисата, която някога бе блян за мъжете, вече се е превърнала в застаряваща дама, очевидно примирена с всички недостатъци на външния си вид. Кожата й е повехнала и с целулит, който е засегнал дори колената на звездата.

Вместо да се притесни от развилите се мощни мастни депа по тялото й и да вземе мерки за отстраняването им, Аня не се свени да ги демонстрира из Лозенец. В курорта тя е на почивка заедно с дъщеря си Петя Дикова.

"Двете прекарват повечето си време в имението си на плажа, който заедно с техни съседи са заграбили. Понякога обаче Пенчева и щерка й напускат пределите на имота си и посещават салон за педикюр и маникюр", разясняват летовници.

Папараците на в. "Уикенд" дори успяха да заснемат Аня Пенчева в един от дните й за разкрасяване. Дегизирана с очила и огромна шапка с периферия, малко след 13:00 часа актрисата яхна сивото си БМВ и се отправи към Дюни. Там я чакаше красива девойка. Тя се оказа личната й педикюристка.

"Салонът, който Аня посещава, не работи в големите жеги. Затваря от обяд до 17:00 часа. За актрисата обаче това правило не важи тъй като собственичката й е приятелка", твърдят запознати.

Дали за да не се блъска с тълпата, или просто това е единственото й удобно време, Пенчева бе обслужена именно в периода, в който салонът официално не приема клиенти.

След като бе оформен маникюрът и педикюрът й, звездата си тръгна видимо доволна, като носеше в ръцете сандалите си. Аня бе обула бели чехлички, за да не развали лака си.

"Би трябвало да наблегне на целулита си, а не само на ноктите", коментираха недоброжелателно настроени към актрисата курортисти.