- Шоуто “Истината за нас” още не е тръгнало по Нова телевизия, а в интернет вече се завъртя интригата, че участниците са нагласени. Как ще отговорите, г-н Николов?

- Категорично не. Аз съм отвратен от факта, че едни издания със съмнителен произход на капитала, които всяка седмица тиражират на страниците си нещо като 40-50 категорични лъжи, се превърнаха в официози в тази държава.

На всеки, който мисли, че има нещо нагласено в “Истината за нас”, му предлагам да ме подложи на тест с детектор на лъжата, където си пожелае, и да ми зададе този въпрос. Ако се окаже, че аз лъжа, съм готов да му платя голямата награда в шоуто от 100 000 лева. Ако се окаже обаче, че този човек лъже, той ще трябва да ми плати същата сума. Най-сериозно предлагам това на всички, които написаха тази грандиозна лъжа.

- Колко двойки ще влязат? Кога започва шоуто и някой от екипа ви познава ли участниците?


- Първият сезон на “Истината за нас” ще съдържа 12 епизода. Ще стартира през втората половина на септември. Екипът на предаването познава двойките от анкетните карти, които попълват в интернет сайта на предаването и от срещите ни с тях по време на живите кастинги. В тази връзка ви каня най-официално на следващия ни кастинг, за да се убедите, че няма никакъв сценарий и нищо нагласено и партньорите в двойките сами решават какви въпроси да си задават.

- Какъв точно е замисълът на “Истината за нас”? Очаквате ли партньори да са толкова честни помежду си, че да запазят всичките си 100 000 лева начален капитал?

- Парите са последното важно нещо, което една двойка може да спечели от участието си в това шоу. Да се ожениш за някого е едно от най-важните решения в живота на човек. По-важно може би е единствено това да решиш дали да имаш дете от човека до себе си. А разводът е най-ужасното преживяване в живота на един човек след смъртта.

В този смисъл през въпросите, които един човек ще зададе в шоуто на партньора си, с когото е решил да се обвърже, може да спечели увереността, че това е човекът на живота му. Да премахне всички съмнения, да има доверие в човека до себе си и да спечели неговото доверие. Да е сигурен, че двамата имат еднаква концепция за възпитанието на децата си, а не малко след брака филмът да се окаже шведски, а не съветски. Всичко това струва много повече от 100 000 лева - поне за мен.

“Истината за нас” ти дава онази сигурност, която за някои е предбрачният договор. В това шоу наистина ще участват двойки, в които зрителите да се припознаят. Сериозни, интелигентни и общителни хора.

- С детектор на лъжата ли ще доказвате, че половинките са честни един към друг?


- Да. Аз поне не знам да има друг инструмент, който в толкова голям процент да разкрива истината и да разобличава лъжата.

- Как се уверявате, че двойките са сгодени? Никой вече не прави годеж както в миналото.


- По-важното е да разберем дали конкретната двойка не е създадена само за шоуто с цел печалба на пари. Много лесно се разбира дали една двойка има общ бит и живот. Много лесно се разбира дали те наистина имат сериозни планове за бъдещето. За това вече не е нужен детектор на лъжата.

- Ще има ли популярни лица сред двойките? Например участници в “Биг брадър” или друго шоу?


- Категорично не.

- Подготвяте нов сезон на състезанието “Стани богат”. Какво ново ще видим? Ники Кънчев ли ще го води? Ще има ли например нов жокер?


- Да, това е така. Много скоро ще разкрием всички подробности около новия сезон на “Стани богат”. Той наистина ще изглежда по много различен и увлекателен начин.

Източник: в. "Труд"